کف‌پوش لاک‌فلور (قفلی) SPC به کف‌پوشی می­گویند که می‌تواند بدون میخ، بدون چسب و عاری از کیل (صفحه‌ی آهنی) مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین فرایند نصب آن به زمین، مستقیم و بی‌واسطه انجام می‌شود.

چرا این نوع کفپوش این‌قدر گران است؟

1. قابلیت استفاده‌ی مجدد: این نوع کف‌پوش به‌راحتی قابل استفاده و نصب است و به‌راحتی هم جدا می­شود و برای مکان­های موقت، مانند نمایشگاه­ها و فروشگاه­ها مناسب است.

2. بدون نیاز به پلاستیک سنگ‌فرش می­شود: در کف‌پوش لمینت، تخته‌ی معمولی باید با چسب متصل شود، و چسب آن حاوی عناصر شیمیایی مانند «فرمالدیید» است. اگر زیاد مورد استفاده قرار گیرد، هوا به مواد شیمیایی آلوده می­شود و درصورت کم استفاده کردن، قدرت اتصال چسب از دست می­رود. اما نیروی قفل شدن کف‌پوش SPC به‌قدری زیاد است که حتی اگر لاستیک سنگ‌فرش نشده باشد، درز آن بسیار سفت است و در اثر تغییر دما، مشکلاتی همچون برآمدگی و ترک خوردن به وجود نخواهد آمد.

3. استانداردهای لایه‌ی زیرین کف‌پوش: شیوه‌ی قفل شدن کف‌پوش SPC، اتصال زبانه­ها به یکدیگر است. با توجه به ویژگی چمباتمه­ای، کف‌پوش می­تواند وزن 450 کیلوگرم تا 1 تن را تحمل کند، اما تراکم بستر زیری کف‌پوش و خواص فیزیکی آن مانند انبساط و رطوبت باید پایدار باشد.

4. تأثیر سنگ‌فرش بر فضای داخلی مطلوب است: در فرایند تولید کف‌پوش لاک‌فلور، از سیستم جستجو و کیفیت بازرسی لیزری پیشرفته استفاده شده است، یعنی بهبود اتوماتیک لیزری، که باعث می­شود اختلاف ارتفاع رفع و از ایجاد موج جلوگیری ­شود. به همین دلیل سطح نوارها ظریف­تر و صاف­تر جلوه می­کنند. این کف‌پوش استانداردهای روسازی صنعتی را جایگزین استانداردهای دستی و سنتی می­کند و خطاها و مشکلات سنگ‌فرش دستی را ندارد. هنگامی که سنگ‌فرش انجام شد، می توان به‌آرامی به کفه­ها ضربه زد تا وارد زبانه شود. به‌خاطر نیروی بالای قفل، کف‌پوش با تغییر دما منبسط می­شود که از بالا آمدن موضعی جلوگیری می­کند. این کف‌پوش تغییر شکل نمی­دهد و به‌طور کلی اثر سنگ‌فرش بر محیط داخلی مثبت است.

5. اماکن عمومی و پیاده‌روهای استادیوم: به‌طور کلی کف‌پوش لمینت برای سنگ‌فرش اماکن عمومی و استادیوم­ها مناسب نیست، زیرا فعالیت زیاد یا ورزش کردن روی آن، باعث ترک خوردن کف می­شود، اما کف‌پوش SPC دارای نیروی قفل قوی است و برای اماکن عمومی و استادیوم‌ها نیز مناسب است.

6. مقرون‌به‌صرفه و کاربردی: در هر متر مربع حدودا 5 دلار در پروژه‌ی روسازی صرفه­جویی می­شود.